RESERVAR CITA (+34) 682.809.267 etrullasm@copc.cat

¿Busques psicòleg a
a Barcelona?

Troba l’ajuda que necessites per millorar el teu benestar
emocional i contacta amb la nostra clínica psicològica.

David Serrano
David Serrano
21. Junio, 2023.
Recomanable 100%, molt professional. Estic molt agraït
Marta Muiños Vivancos
Marta Muiños Vivancos
25. Diciembre, 2022.
Va ser un gran encert comptar amb l'ajuda de l'Eduard. Ho ha fet tot fàcil i he notat una gran millora en molts aspectes.
Laura puig
Laura puig
29. Noviembre, 2022.
L'Edu m'ha acompanyat en una etapa de la meva vida plena de turbulències. On a poc a poc, amb paciència, sense exigències i amb un seguiment molt positiu, he pogut sentir-me segura de prendre decisions de canvi, poder conèixer-me més, respectar-me tal com soc i exigir-me menys. Prendre la decisió d'anar a teràpia no sempre és fàcil, però l'acompanyament i facilitats que he trobat en aquest espai, m'han ajudat molt a poder expressar-me i poder fer un bon treball personal, i també saber que puc tornar sempre que ho necessiti.
Maria Vallvé
Maria Vallvé
28. Noviembre, 2022.
L'Eduard treballa amb professionalitat. Des del principi m'ha ajudat a identificar els aspectes de la meva personalitat i conducta que em generen conflicte. Considero que en les sessions amb ell es crea la confiança necessària per poder dialogar amb sinceritat sobre un mateix. Estic contenta d'haver donar amb la persona adequada.
Sergio Segura
Sergio Segura
27. Julio, 2022.
10/10. Eduard es amable, atento y sobre todo muy muy profesional. En mi caso, me diagnosticó el problema que padecía y a partir de aquí hemos estado trabajando durante más de 10 meses hasta ahora, que me encuentro muchísisisimo mejor y con ganas de estar todavía mejor. Lo recomiendo sin dudarlo, tanto por el buen trato y los conocimientos como por el coste de las sesiones. ¡Gracias, Edu, por tu comprensión y atención, tu trabajo y por los resultados! :)
Carlos Moreno
Carlos Moreno
30. Mayo, 2022.
Llevo 6 meses con Eduard y la verdad es que la experiencia ha sido fantástica. Pese a no encontrarme en el mejor momento de mi vida, él me ha ayudado a afrontar los problemas de uno en uno, de forma objetiva y todo lo práctica posible, así como a entender, aceptar y controlar mis propias reacciones ante diferentes circumstancias de la vida. Absolutamente recomendable!
L. Tomas de la Huerga
L. Tomas de la Huerga
5. Mayo, 2022.
Trato amable, sencillo y profesional. Me ayuda en mi problema generandome confianza hacia el.
Martin German
Martin German
2. Mayo, 2022.
Un trato humano y profesional excelente! Recomiendo Eduard Trullàs.
Alexis Leveratto
Alexis Leveratto
28. Abril, 2022.
Edu me esta ayudando a superar mis miedos, inseguridades y muchisimas de mis distorsiones cognitivas.
Irene Forment
Irene Forment
4. Abril, 2022.
Buscaba un psicólogo cerca de Sagrada Familia y quedé muy satisfecha. Desde el primer momento Eduard mostró mucha empatía y profesionalidad en la terapia. Gracias a su buena atención me sentí mejor en pocas semanas, pudiendo conocerme mejor y aprendí a gestionar mis emociones. Además, pudimos hacer una visita online uno de los días que me era imposible asistir presencialmente y quedé encantada. Muy recomendable seáis o no de Barcelona!

Si busques centre de psicologia a Barcelona, ¡estàs en el lloc adequat!

¡Hola! Sóc l’Eduard Trullàs Moreno, Psicòleg General Sanitari especialitzat en trastorns d’ansietat, trastorns depressius i aspectes relacionats amb l’autoestima.

Crec fermament en la capacitat de cada persona per a transformar la seva vida a través de la teràpia. El meu objectiu és proporcionar un espai segur i de recolzament, a on junts puguem explorar i canviar patrons de pensament i comportament, facilitant així un camí cap a una vida més plena i significativa.

Teràpia Cognitiu-Conductual

Compromís amb el canvi

Enfocament personalitzat

Entorn de recolzament i empatia

Avaluació del progrés

Enfocament preventiu

El teu benestar comença amb un simple missatge.
Estem aquí per escoltar-te i recolzar-te en el teu camí cap a una vida més plena.

Psicoterapia en Barcelona
COPC Barcelona
Psicoterapeuta en Barcelona

Serveis

Transforma la teva vida, troba equilibri emocional: el teu benestar, el meu compromís.

terÀpia preSencial

Teràpia presencial per a ajudar-te a superar els teus problemes emocionals i millorar el teu benestar.

teràpia online

La teràpia online et permet rebre atenció psicològica desde qualsevol lloc amb accés a internet, de manera còmoda i segura.

terÀpia cognitiU-conductual

Enfocament psicoterapèutic que es centra en cambiar patrons de pensament i de comportament negatius per a millorar el benestar emocional.

Tractaments

Renova el teu benestar, pas a pas, sessió a sessió. La teva transformació comença aquí.

Trastorn d’ansietat generalitzada (tag)

Trastorn caracteritzat per la preocupació excessiva i persistent sobre diversos esdeveniments o activitats, acompanyada de símptomes com la inquietd, la fatiga i la dificultat per a concentrar-se.

trastorn per estrés post-traumàtic

Símptomes com records intrusius, evitació de situacions desencadenants i reaccions emocionals intenses després d’experimentar esdeveniments traumàtics.

Trastorn obsessiu compulsiu

Pensaments intrusius i persistents (obsessions) que generen ansietat, portant a realitzar comportaments repetitius (compulsions) per aliviar el malestar.

Trastorn de pànic

Atacs de pànic sobtats i intensos, acompanyats per símptomes com palpitacions, dificultat per a respirar i sensació de pèrdua de control.

Depressió major

Símptomes com tristesa profunda, pèrdua d’interès en activitats habituals, canvis en la son i l’apetit, fatiga i sentiments de desesperança.

fòbia específica

Por intensa i persistent cap a un objecte, situació o activitat específica. Aquesta por desencadena una evitació significativa i pot interferir en la vida quotidiana.

Localitzacions

Presents a cada pas de la teva transformació. Troba’ns a Barcelona i a Sant Joan Despí. El teu benestar està més a prop del que penses.

BARCELONA
Av. Diagonal, 353, 6o 2a.
08037 Barcelona

SANT JOAN DESPÍ
c/ Sant Just Desvern, 1.
08970 Sant Joan Despí

Preguntes freqüents

Si encara tens algun dubte, mira las preguntes freqüents i si no trobes la teva resposta, contacta’m per a poder ajudar-te.

¿Com saber si necessito l’ajuda d’un psicòleg?

Si sents que estàs experimentant emocions negatives amb freqüència, estàs lluitant amb problemes de comportament o relacions interpersonals, o simplement sents que alguna cosa no està be, pot ser un bon moment per a buscar l’ajuda d’un psicòleg a Barcelona. Un professional pot proporcionar-te un espai segur i confidencial per a explorar els teus problemes i ajudar-te a trobar formes efectives de lluitar contra ells.

¿Quin tipus de problemes emocionals o de comportament pot tractar un psicòleg?

Un psicòleg pot tractar una àmplia varietat de problemes emocionals i de comportament, com l’ansietat, la depressió, la baixa autoestima, els trastorns alimentaris, les addiccions, els problemes de parella, l’estrès, entre altres. No dubtis a contactar amb un psicòleg si tens qualsevol tipus de problema emocional o de comportament que et estigui afectant en el teu dia a dia.

¿Com es diferencia la teràpia presencial de la teràpia online?

La teràpia presencial es duu a terme en persona a la consulta del psicòleg, mentre que la teràpia en línia es realitza a través d’internet, utilitzant videoconferència o altres mitjans digitals. Ambdues modalitats de teràpia són igualment vàlides i efectives, però ofereixen avantatges diferents segons les necessitats i preferències del pacient.

¿Quantes sessions de teràpia són necessàries per a veure resultats?

El nombre de sessions de teràpia que es necessiten per veure resultats pot variar segons la persona i el tipus de problema que s’estigui tractant. En general, es recomana un mínim de 8 a 10 sessions per obtenir beneficis significatius, tot i que algunes persones poden necessitar més o menys sessions segons les seves necessitats individuals. És important recordar que la teràpia és un procés personalitzat i que el temps i la freqüència de les sessions es pactaran de comú acord amb el terapeuta en funció de les necessitats del pacient.

¿Com puc trobar al millor psicòleg a Barcelona per a mi?

Trobar al millor psicòleg a Barcelona per a tu pot ser un procés personalitzat i variarà en funció de les teves necessitats i preferències. No obstant això, alguns consells útils per trobar al psicòleg adequat podrien incloure buscar recomanacions d’amics i familiars, cercar en línia i llegir ressenyes, investigar els enfocaments i especialitzacions dels psicòlegs i considerar si prefereixes una teràpia presencial o en línia. També pots programar una sessió d’avaluació per conèixer al psicòleg i avaluar si es ajusta a les teves necessitats i estil personal.

¿Quant de temps dura una sessió de teràpia i amb quina freqüència hauria d’assistir?

Una sessió de teràpia sol durar entre 50 minuts i una hora. La freqüència de les sessions depèn de les necessitats individuals de cada persona i del pla de tractament acordat amb el psicòleg. Depenent de les necessitats de cada cas, es recomanarà assistir amb major o menor freqüència.

¿Puc parlar amb el meu psicòleg sobre qualsevol tema?

Sí, pots parlar amb el teu psicòleg sobre qualsevol tema que et preocupi. La confidencialitat és un principi fonamental en la teràpia i permet als pacients parlar lliurement i sense judici sobre els seus problemes i sentiments.

¿Com pot la teràpia ajudar al meu benestar emocional i mental?

La teràpia pot ajudar-te a millorar el teu benestar emocional i mental proporcionant-te un espai segur i confidencial per explorar els teus pensaments, sentiments i comportaments. A través de la teràpia, pots identificar patrons i creences negatives que poden estar afectant el teu benestar, desenvolupar estratègies per manejar l’estrès i l’ansietat, i millorar les teves habilitats per comunicar-te i relacionar-te amb els altres. La teràpia també pot ajudar-te a augmentar la teva autoestima i confiança en tu mateix, i a desenvolupar un major sentit de propòsit i significat a la teva vida.

¿Quins mètodes terapèutics s’utilitzen normalment a la psicología?

La psicologia utilitza una àmplia varietat de mètodes terapèutics per tractar problemes emocionals i de comportament, com ara la teràpia cognitivo-conductual, la teràpia psicodinàmica, la teràpia humanista, entre altres. L’enfocament terapèutic específic dependrà de les necessitats i preferències del pacient.