Sobre mi

Psicòleg General Sanitàri

Ja desde jove, he sigut una persona interessada pel comportament humà. És per aquesta raó que vaig decidir estudiar psicologia i els aspectes que l’envolte, amb l’objectiu de poder ajudar a les persones a sentir-se millor i a superar les seves adversitats. Actualment, treballo de psicòleg a Barcelona i a Sant Just Desvern.

Formació

Actualment, sóc psicòleg general sanitari graduat per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i Máster en Psicologia General Sanitaria per la Universitat Internacional de Valencia (VIU). Col·legiat nº 28236 i reconegut oficialment com a psicòleg general sanitari pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC).

La meva formació està orientada en la terapia cognitivo-conductual siguent aquesta la perspectiva psicològica de referencia en l’actualitat i permetent intervenir sobre una amplia varietat de trastorms, tant del comportament, com emocionals. Així doncs, permet intervenir de forma efectiva en trastorns com la depressió, l’ansietat o l’estrès. 

Posar els meus coneixements i la meva formació al servei de les persones, em permet crèixer tant a nivell personal com professional, adquirint un alt coneixement del compromís i la responsabilitat que comporta el tracte amb les persones.

Visita els nostres serveis per a que poguem ajudar-te